Felhasználási feltételek

1. Szolgáltatás

Rátz András E.V.. (9028, Győr, Sági út 29), mint az weboldal üzemeltetője (továbbiakban: Üzembentartó), az eskuvonk.hu weboldal szolgáltatásait az alábbi általános szerződési feltételekben (továbbiakban: ÁSZF) meghatározott irányelvek szerint nyújtja az oldalra regisztrált felhasználóknak (továbbiakban: Felhasználók) és a felhasználók által az esküvőjükre meghívott vendégeknek (továbbiakban: Vendégek) részére.

2. Általános rendelkezések

Az Üzembentartó nem vállal felelősséget a Weboldal elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért. Amennyiben a jelen felhasználási feltételek megsértésével kárt okozol a Üzembentartónak, azt teljes mértékben köteles vagy megtéríteni.

A weboldalra regisztrálók automatikusan elfogadják jelen ÁSZF rendelkezéseit, magukra nézve kötelezőnek ismerik el a benne foglaltakat, valamint kijelentik, hogy a regisztráció során megadott adataik megfelelnek a valóságnak. A Weboldalon elérhető Szolgáltatásokat kizárólag cselekvőképes magánszemély és gazdálkodó szervezet, Felhasználó veheti igénybe. A Szolgáltatás igénybevételével, így különösen, de nem kizárólagosan a regisztrációval, illetve a Szolgáltatás megrendelésével a Felhasználó elismeri, hogy teljes cselekvőképességgel és jogképességgel rendelkező természetes személy, vagy olyan gazdálkodó szervezet, amely képviseletére jogosult képviselője nevében jár el.

Jelen ÁSZF elfogadásával a regisztrálók azt is vállalják, hogy az ÁSZF változásait nyomon követik.

Azzal, hogy beléptél a Weboldalra, az oldalon való regisztrációtól függetlenül elfogadod az alábbi feltételeket:
- A Weboldalon található tartalom a Üzembentartó szellemi tulajdona
- Üzembentartó fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását a magyar törvények védik.
- Az Üzembentartó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése, tükrözése még változatlan formában is.

Külön megállapodás, vagy az erre a célra szolgáló szolgáltatás igénybevétele nélkül tilos a Üzembentartó által rendelkezésre bocsátott felület, illetve keresőmotorok megkerülésével a Üzembentartó adatbázisát módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni.

Az eskuvonk.hu weboldalra látogatóknak Felhasználóként lehetőségük van regisztrálni, a weboldal azonban regisztráció nélkül is megtekinthető, továbbá egyes funkciói regisztráció nélkül is igénybe vehetőek.

3. Kik regisztrálhatnak

Regisztrálni az oldalra bármilyen magán-, illetve természetes személy, továbbá Esküvőszervezőként jogi-, illetve gazdasági szervezet.

4. Regisztráció

Az eskuvonk.hu weboldalon a regisztráció a regisztrációs űrlap kitöltésével lehetséges. A Felhasználóknak lehetősége van a regisztráció gyorsítása végett saját Google vagy Facebook fiókjuk használatára. Amennyiben ezen szolgáltatások segítségével történik a regisztráció, úgy az ezen szolgáltatók által szolgáltatott vezetéknév, keresztnév és e-mail cím automatikusan kitöltésre került a regisztrációs űrlapon, de a regisztráló megváltoztathatja öket. A Felhasználónak regisztrálás előtt továbbra is el kell fogadni ezen ÁSZF és adatvédelmi nyilatkozatot.

A Felhasználó a regisztráció során tudomásul veszi, hogy az Üzembentartó a Felhasználó által megadott személyes adatokat, az oldal használata során begyűjtött felhasználói adatokat (különösen harmadik személyektől beszerzett felhasználói információk) rögzíti és az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon és célokra használja fel.. A birtokunkba került adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek csak a kérésedre adjuk ki, és a regisztrációd törlésével egyidejűleg azokat is töröljük.

A weboldal használata közben a böngésződ bezárásakor sem törlődő cookie fájlokkal azonosítunk, ezek hiányában a weboldal nem használható. Az ily módon a számítógépedre küldött adatcsomagokban személyes adatokat nem helyezünk el, azok csak technikai információkat hordoznak.

5. További rendelkezések

A jelen Felhasználási Feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

Az esetleges módosításokról a Weboldalon értesítünk. A jelen ÁSZF-ben foglaltakra a magyar jog rendelkezései irányadóak.

A jelen ÁSZF bármilyen rendelkezéseivel kapcsolatban felmerülő jogvita esetén a Győri Bíróság kizárólagos illetékességét.

Public images by Freepik